KIKS DUETA LIDERA !

www.aleksinacbiz.com , Dušan Stevanović tekst i foto

Posle 10 kola Rudar sa Aleksinačkog rudnika doživeo je prvi poraz . Rudničari su izgubili sa 1:0 od Proletera u Donjoj Vrežini . I pored poraza Rudar je zadržao prvo mesto zbog bolje gol razlike iako isti broj bodova 25 ima i Car Konstantin koji je , na svom terenu , pobedio Jedinstvo iz Gornjeg Matejevca čak sa 8 : 3 .

Upravo duel ove 2 ekipe biće derbi sledećeg kola , gde Rudar dočekuje Car Konstantina . Utakmica se igra u nedelju sa početkom u 14 časova i pozivaju se navijači iz aleksinačke opštine da dodju i podrže klub sa Aleksinačkog rudnika .

OFK Napredak iz Aleksinca nije više lider na tabeli jer je u derbi susretu sa ekipom Malošišta izgubio sa 1:0 .Aleksinčani su ostali na 25 bodova , dok prvoplasirano Malošište ima 28 bodova . U narednom kolu Napredak dočekuje ekipu Naisusa iz Rožine .

Morava iz Žitkovca izgleda da igra po principu hladno toplo . S obzirom na iznenadjujući poraz u prošlom kolu , na svom terenu od Bukovika , ovog puta su Žitkovčani iznenadili Radnički iz Kočana i pobedli sa 0 : 2 . Morava je trenutno na 10 mestu sa 13 bodova , a naredne nedelje će se na njenom terenu odigrati derbi sa ekipom Moravice iz Subotinca koja je 11 na tabeli sa 2 boda manje .

BONUS VIDEO : MORAVA – NAPREDAK